De KVNRO neemt actief deel in de "Confederation Interallié des Officiers de Reserve" (CIOR) en haar medische zusterorganisatie CIOMR. Naast allerlei activiteiten die open staan voor alle leden is ook het internationale netwerk interessant - omdat reservisten elkaar hier ontmoeten en zo hun netwerken aan elkaar kunnen koppelen.

Gedurende de congressen zijn er niet alleen officiële gedeelten en activiteiten maar bestaat de mogelijkheid om aan andere activiteiten deel te nemen.

CIOMR heeft sinds 2005 de officiële status van ‘Observer’ in het Committee of Chiefs of Medical Services in NATO (COMEDS) en richt zich hiermee op het uitbreiden van de samenwerking. Omdat in Nederland en NATO-breed de medisch specialisten voor het grootste deel worden geleverd vanuit het reservepersoneel, is aansluiting op dit hoogste niveau van belang

Nederlandse delegatie

CIO(M)R Nieuws

16 april 2024

CIOR Basis Wintertraining

In maart 2024 organiseerde Zweden een basis wintertraining voor reservisten van een aantal geselecteerde landen. […]
14 december 2023

CIOR – Young Reserve Officers Seminar

Tussen 26 februari en 1 maart 2024 vindt het Young Reserve Officer Seminar plaats in […]
4 december 2023

Meld je aan voor het CIOR Seminar 2024

Tussen 28 en 30 januari 2024 vindt het CIOR Seminar plaats in Gummersbach (GER), nabij […]

Evenementen

Er zijn geen aankomende evenementen.

 

CIOR Militaire Competitie

De Militaire Prestatie Ploeg van het Nederlandse Reservisten Federatie Krijgsmacht (NRFK) is een ploeg van reservisten die in de eerste plaats traint om deel te nemen aan de CIOR Militaire Competitie.

Meer informatie staat op de website CIOR Nederland.