Welkom op de pagina van de Afdeling Utrecht

Activiteiten

Online CIOR Seminar: 'The Arctic: New Area of Conflict?'

Het CIOR Seminar Committee heeft een zeer interessant seminar georganiseerd. Het vindt plaats van maandag 22 tot en met woensdag 24 februari 2021, dagelijks van 15.00 tot 19.00 uur. Vooraanstaande sprekers zullen dieper ingaan op strategische en veiligheid gerelateerde vraagstukken over het Noordpoolgebied, zoals:
• Geschiedenis van het Noordpoolgebied, betekenis en strategische relevantie;
• Stakeholders en hun belangen;
• Relevantie van Arctische conflicten voor de rest van de wereld en mogelijke oplossingen daarvoor.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit driedaagse seminar. De kosten bedragen 60 euro.
Inschrijven kan via de volgende link: https://www.eventbrite.com/e/cior-seminar-2021-the-arctic-new-area-of-conflict-tickets-131109412783 . Daar treft u ook meer informatie aan.

Afdelingsledenvergadering

Ter voorbereiding op de Algemene Vergadering op 19 mei 2021 organiseren wij op dinsdag 11 mei 2021 een afdelingsledenvergadering. Meer informatie ontvangt u van ons zodra de vergaderstukken door het Hoofdbestuur zijn verspreid (rond 19 april).

Messborrel

Er is regelmatig contact met de beheerders van onze messborrellocatie in de Dumoulinkazerne te Soesterberg of/wanneer er weer messborrels kunnen plaatsvinden. Bepalend hierin zijn de landelijke maatregelen die voor de horeca van kracht zijn. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons gewaardeerd lid en messborrel-coördinator Johan Groenendijk via telefoon (030) 6562654 en e-mail j.n.a.groenendijk@xmsnet.nl.

Schietactiviteiten

De Reservisten Schiet Commissie (RSC) organiseert trainingen ter voorbereiding op (inter-) nationale schietwedstrijden. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze schietcommissaris via nrfk.schieten.utrecht@kvnro.nl.
Onderhoud van de schietvaardigheid van actieve reservisten is een verantwoordelijkheid van en voorbehouden aan de operationeel commandant.
Wegens de Coronamaatregelen is het nog onduidelijk of de jaarlijkse kleiduiven schietwedstrijd in oktober 2021 kan plaatsvinden. Via de nieuwsbrief en deze website houden wij u op de hoogte.
Zodra de mogelijkheden er weer zijn, organiseren wij een bijeenkomst in een schietsimulator (KKW SIM). Deze bijeenkomst zal toegankelijk zijn voor alle afdelingsleden.

Contactpersonen