9% korting op je zorgverzekering?

25 november 2018

OHRA Zorgverzekering

 

9% korting op je zorgverzekering?

 

Beste lid van Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reserve-Officieren , Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. En wat je betaalt. Maar je wilt vast niet te veel betalen. Daarom krijg je als lid van Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reserve-Officieren 9% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Zorg. Zonder. Gedoe Dat noemen we verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

Geen rompslomp of addertjes onder het gras, wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken: Altijd vrije zorgkeuze. Spoedzorg in het buitenland vergoed. Wij accepteren je altijd en er is geen wachttijd. 1 keer per jaar je aanvullende verzekering wijzigen. Jaartje ouder? Dan verhogen wij niet je aanvullende premie. OHRA Gezond Als lid van Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reserve-Officieren krijg je de module OHRA Gezond er helemaal gratis bij. Hiermee krijg je ook een vergoeding voor sportmedisch onderzoek en sportkeuringen, gezondheidscursussen, beweegprogramma's en vergoeding van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Meer weten? Kijk snel op ohracollectief.nl/cmhf791/ Overtuigd? Dan ben je nog slechts enkele klikken verwijderd van je OHRA Zorgverzekering. In 5 minuten is het geregeld.

Ga naar ohracollectief.nl/cmhf79 

Met vriendelijke groet,

OHRA Verzekeringen

Ontwikkeld door Faceworks BV